Slabire tina, Cum a slăbit Adda în timp record, fără să țină dietă: "Îmi vine rochia de la 22 de ani"

slabire tina

Fosta iubită a manelistului Jador a vorbit la Antena Stars despre perioada dificilă prin care trece. Parcă toate problemele din lume s-au abătut asupra brunetei.

slabire tina

Care este starea de sănătate a vedetei acum! Necazurile se țin lanț și vin unul după altul pentru Ela Tina. Fosta iubită a lui Jador a ajuns zilele trecute de urgență la spital, unde a stat pe perfuzii timp de două zile.

Cum am SLABIT 16 KG intr-o LUNA ?? - Vlog 967

Perioada petrecută la spital nu i-a adus vindecarea, ci i-a ameliorat foarte puțin starea de sănătate. Bruneta este și acum țintuită la pat, de unde a oferit un interviu pentru Antena Stars. Da, am slăbit, dar din cauza problemelor cu mama mea, din cauza situației, nu că am vrut.

Citește și: Jojo și Paul Ipate, vacanță cu peripeții!

E pe baza stresului. Am slăbit 7 kilograme în două săptămâni.

slabire tina

Problemele de sănătate ale mamei sunt mari, aceasta a fost diagnosticată cu cancer, slabire slabire tina boala a avansat repede, ajungându-se în acest moment la metastază. Eu am ajuns stâlpul familiei și au căzut toate pe mine. Am ajuns să am grijă de ai mei din toate punctele de vedere.

Slabire tina grea prin care trece cea care i-a dat viață a făcut-o pe Tina să înțeleagă și mai bine că viața trebuie prețuită foarte mult și că trebuie să petreci cât mai mult cu familia și cei dragi, deoarece nu știi niciodată ce îți rezervă ziua de mâine. Ea a mai mărturisit că banul nu mai contează atunci când ești bolnav, deoarece poți avea o avere, că starea de sănătate nu o poți cumpăra nicicum.

Slăbește cu tina. Nutriționistul nu recomandă dieta cu apă și cafea a lui Florin Chilian

Și pentru că nu ar fi fost suficient, Ella Tina se confruntă și cu altă problemă de sănătate, datorată accidentului rutier a cărui victimă a fost în vară. Mi-a sărit un disc de la nivelul cervical.

A fost destul de aiurea, am fost la fizioterapeut, el mi-a spus.

  • Un caine a slabit 20 de kilograme dupa ce a tinut dieta timp de un an.
  • Odata ce intelegi ca e necesar
  • Ceaiuri naturiste slabit
  • Remediu acasă pentru pierderea rapidă în greutate

De la accidentul rutier, am mai avut și un alt incident. S-au adunat toate și parcă nu se mai termină. Sunt debusolată.

slabire tina

Asevedeași